...3 pętli 5 poziomu...
Tylko 3

? Ja jeżdżę 5 / 6, gra po przekroczeniu linii start / meta dodaje wtedy do licznika czasu... 12 sekund... także tego.
Długo już w to nie grałem, jak dziś przysiadłem to zanim mi turbo weszło to chyba z 15 razy podchodziłem do pierwszego okrążenia. Potem już bardziej regularnie co kilka przejazdów.
W ramach motywacji mam dla Was kolejny wynik: 50340, bezbłędny przejazd ale te żółte oraz niebieskie gilopy zbyt często zmieniały pas w ostatniej chwili i zbyt często wlekły się w ciasnych zakrętach.
Druga fota to zapauzowane jakbym nie zdążył zrobić foty po game over- po odegraniu muzyczki gra sama wraca do menu; pamiętajcie o tym jak będziecie robili swój hajskor!
Próbowałem osiągnąć turbo na skill level 3 ale nie umiem jak tamten gostek na YT. Na Skill Level 2 na pierwszym torze wygląda jakby też była na to szansa, raz miałem 412 km/h ale niebieski zawalidroga oczywiście był od wewnętrznej strony zakrętu kończącego prostą... albo w niego pierdykniesz albo skręcisz, obie opcje kończą się niestety utratą prędkości.