Droga Contrabando budzimy się
Oficjalnie
Zygakomp zostało sponsorem generalnym imprezy
Nocna Jazda Show Arena.
Z racji, że będzie kilka stanowisk konsolowo-komputerowych, to wyskoczyłem z inicjatywą stworzenia stanowiska retro.
Po wstępnej rozmowie z osobą, która zajmuje się organizacją, dostałem aprobatę na stworzenie takowego stanowiska promowanego szyldem Contrabandy.
Pojawia się wobec tego pytanie, czy ktoś z Was (chodzi mi głównie o elitę starej gwardii
) byłby chętny na zjawienie się w Tomaszowie Mazowieckim dnia 20 SIERPNIA (Niedziela) 2023? Impreza zaczyna się o godzinie 11:00 i trwa do godzin późno wieczornych o ile dobrze kojarzę.
Mogę zaoferować, że będziemy mieli swoje stoisko do retro, gdzie będziemy mogli podłączyć konsolę (na ten moment nie mam odpowiednio dużego TV więc sprawa odbiornika do ustalenia).
Oczywiście gdzieś jakiś baner będziemy mogli tam trzasnąć lub alternatywnie jakąś animację z logiem Contrabandy walnie się na jednym z dostępnych monitorów - to już są sprawy kosmetyczne do obgadania. Na ten moment chciałbym się zorientować czy byłaby szansa na taką delegację.
Co do noclegu to pogadałbym z jednym z kolegów co wynajmują mieszkania na doby, by coś ogarnęli dla wspomnianej delegacji, tak by mogli się gdzieś w ludzkich warunkach przekimać przed odprawą, no chyba, że planowali by późną godziną wracać.
Tutaj oczywiście kwestia kto by się pisał, czy byłby zmotoryzowany itp.
Puszczam jak to się mówi w Contrabandycki eter informację i czekam na odzew i sugestie