Famikończycy! Jesteście tam?;-)
tegoroczne atrakcje muzyczne są zagadką nawet w pewnym stopniu dla mnie natomiast zainspirowany obejrzeniem seta z Hard Pegasus Pumping zastanawiam się by jeszcze kilku ekskluzywnym kawałków nie zrobić na zlot nr 15. Powiedzcie w ogóle czy ta atrakcja w tamtym roku Wam się podobała i jeśli chcieli byście parę nowych kawałków to wrzucajcie linki do YT z soudtrackami, zerknę co da się z tego zrobić. Ponadto chciałbym trochę wrócić do dawnego klimatu Zlotu, czyli kawałki Siudyma, kawałki Robena, Italo Disco, kultowe kawałki, które kojarzą się ze zlotami, relacjami itp. Sam mam pewną kolekcję ale na pewno jesteście w stanie mnie mocno zaskoczyć swoimi perełkami.
także podsumowując 2 prośby:
1. o linki do soundtracków NES i ogólnie 8 bit, które chcielibyście zmiksować z rurką PVC :-),
2. o utwory w klimacie zlotu.
i tu prośba dodatkowa, nie chodzi o ilość tylko o jakość, wybierzcie kilka piosenek ale świetnych. Niestety nie mogę zagwarantować, że każda zostanie wykorzystana ale jak wyślecie to jest większa na to szansa
. Pozdro i miłych przygotowań do corocznego święta.
PS. A jak macie jakieś fajne pliki MOD (coś jak w CD-Action), a najlepiej mody skonwertowane na MP3 to też przytulę :-), zawsze mogą się przydać gdzieś do puszczenia w tle.