MWK, dzięki za wiarę w
CotD. Jest to mój pierwszy projekt homebrew, ale jak do innych rzeczy podchodzę do tego solidnie, z planem, na poważnie. Jednak są pewne ograniczenia, a największe to czas. Nad grą pracuje codziennie między godziną 21:00, a 01:00... Więcej z dnia nie dam rady urwać na to... No a rano trzeba do roboty wstać

Ale jestem otwarty na wszelkie współprace, tym bardziej że mocno od samego poczatku utożsamiam się z banderą Contrabandy!
Biorąc pod uwagę powyższe proponuję byśmy zrobili następująco... Ja zbuduje wszystko od a-z jeśli chodzi o pierwszą planszę (1.1 - 1.3), która będzie wersją demonstracyjną. Wtedy będziemy ją testować i jeśli uznacie, że temat jest godny poświęcenia waszego czasu to pomyślimy jak to dalej ruszyć. Na kickstara musielibyśmy mieć chociaż demo...
Myślę, że w PL trzeba rozwinąć temat homebrew by to wszystko zaczęło iść w przód... Dlatego się za to biorę. I dużo spotkań, typu jak ostatnie w "rodzinnej atmosferze" plus konwenty. No i co powiecie na pomysł, by w CFL jako nowinkę jakiś homebrew dać? Myślę nawet o tytule dewelopera z kotem w nazwie

Skoro żółwie w tym roku weszły...
sdm ja myślę, że z
Montezumą musiał byś sprawę przemyśleć, bo ostatnio widziałem że sam tworca Robert Jaeger przekłada swój tytuł na NESa, ostatnio szukał kogoś, kto zrobi mu muzykę do gry...
Dziś biorę się za animację skoku, pochylenia, ataku... Zobaczymy jak pójdzie. Jak skończę, to prześlę jakiś filmik...