Mcin, rom na 100% przed złotem jeszcze tutaj wrzucę... Nawet jeśli nie będzie to gotowe demo. Aczkolwiek mój deadline zakłada demo skończyć przed złotem, nie będę tego młócił w nieskończoność, bo w głowie rodzą się nowe pomysły itp...
Mogę Wam obiecać, że pierwsze miejsce gdzie wrzucę linka z demo będzie Contrabanda... Na innych forach nie jestem, bo tutaj jest wszystko git, tak jak być powinno.
Oczywiście demo będzie też wrzucone na forach NESmakera, bo tam też się udzielam...
Na ten moment romu nie wrzucę... Błędem ludzi, którzy tworzą w NESmakerze jest to, że chcą coś szybko zrobić, bez pomysłu, bez klimatu, byle tylko wrzucić rom do sieci i stać się NES developerem... W rezultacie sieć zalewa masa crapu, który włączysz, zobaczysz 5 pierwszych screenów z tekstem w nieskończoność, albo z taką plansza, że nawet nie wiesz jak się zabrać za gameplay... I jedyne o czym myślisz to RESET...
Ja tego błędu nie zrobię... Jak będę miał demo, z którego będę zadowolony to wrzucę
CotD ma być fabularną grą platformową. To oznacza, że możesz grę przechodzić powoli i poznawać wszystkie smaczki fabularne, albo pominąć to wszystko by przejść ją na speedrunie
Tak to widzę i do tego dążę