Witam
sdm, gra wygląda bardzo obiecująco. Gratuluję ukończenia mapy i oczywiście jak reszta czekam na wersję ostateczną. Gra przypomina mi połączenie Spelunkera z Battlekidem z delikatną nutką klimatu fantasy, czyli połączenie klasyki z nowoczesnością. Ta gra, oczywiście na 100% ukończona, ma szansę odnieść sukces wśród polskiej społeczności retro. Po Twoich aktualizacjach odnośnie projektu widać ile czasu i pracy potrzeba na wykonanie takiej gry, dlatego myślę że warto pomyśleć o tym, by projekt zwrócił się w postaci złotówek na przyszłe projekty... Postęp potrzebuje inwestycji

Oczywiście, żeby mnie teraz retro społeczność nie pożarła na śniadanie, bo dostęp do darmowych produkcji jest opcją idealną, wytłumaczę o co mi chodzi. Na pewno sprzedaż fizycznych nośników z grą wśród "nas" pewnie nie spotkałaby się z dużym odzewem, jest nas po prostu za mało, a konkurencja wśród gier homebrew coraz większa... Najlepiej udostępnić dedykowaną Twoim produkcjom stronę internetową z romem w wersji cyfrowej. Jednak jak wycenić grę... Ty wiesz ile pracy włożyłeś i ile jest warta. Jednak nie dla każdego taki produkt domowej roboty będzie wart wydania np. 50 zł. Dlatego proponuję tutaj fajne rozwiązanie jakie zastosował np. wydawca gry "Proto Dere". Podczas pobierania gry nabywca sam wycenia wartość, za ile chce nabyć produkt. Mógłbyś dla przykładu zastosować na stronie, w sekcji download, coś z jajem. Jak np. przycisk "Piwko dla Twórcy" z wyborem ile piw przed pobraniem kupujesz. Cena piwka powiedzmy: 2,50 zł

Byłoby to fajne uhonorowanie włożonej w projekt pracy, a nabywca płacąc za produkt, wiedziałby ze to 100% ukończona produkcja, która jest w sprzedaży. Tak więc,
sdm, ja czekam na produkt ukończony, a oczywiście w momencie gdy znajdzie się na moim flashcarcie, wysyłam do ciebie piwny pakiecik

Pozdrawiam i trzymam kciuki!