Lista gier ukończonych przeze mnie w ostatnim czasie.
1. Beyond Good And Evil (PC) - coś pięknego, nie ma sensu rozwodzić się nad tym co to jest. W to po prostu trzeba zagrać. Bez dyskusji !! 100/10
2. Hammerin' Harry (NES) - jedna z wielu platformówek na NES. W sumie nic szczególnego, ale jak najbardziej warte zapoznania się. 7/10
3. Trolls in Crazyland (NES) - gónwo jakich mało, ta gra na tle wielu innych jest dla mnie tym, czym Terminator (famiklon) w stosunku do MT777DX. Pstrokolorowe, niby z wierzchu ładne, ale design poziomów i ogólnie cała reszta z dupy wzięta. 3/10
4. Nekketsu! Street Basket - Ganbare Dunk Heroes (Famicom) - nie uwierzycie ale jest to pierwsza gra z Kuniem w roli głównej, do której przysiadłem na tyle długo, aby ją ukończyć. Efekt - naprawdę solidna porcja świetnej rozrywki, choć niestety nie z mojej parafii. Jakkolwiek była to całkiem przyzwoita elektroniczno-rozrywkowa uczta. 7/10
edit: 12.06.2016
5. Zelda 2 - The Adventures of Link - moja pierwsza ukończona Zelda. I dobrze, bo z tego co wyczytałem w internetach, później może być już tylko lepiej

. Tak czy owak piękna gra. Warta każdego wydanego na nią centa acz ..... troszeczkę przytrudnawa przyznam szczerze. 9/10