No nareszcie, czekałem aż ktoś z godnością i rozumem organizatora otworzy ten temat, bo klimat zlotu dosłownie ze mnie kipi i jeszcze kilka dni nie dojdę pewnie do normalności...
Przede wszystkim ogromne podziękowania dla tych, którzy od tych już kilkunastu lat robią dla nas ten czas, organizują miejsce, przygotowują sale. Panowie - czapki z głów. Wróciliśmy do Was po 2 rocznej przerwie i bawiliśmy się zajebiście! Do #13 został rok, a ja dziś cały dzień w pracy latam po stronach, szukam materacy, Raspberry na drogę (próba generalna CBFL#5 na dojeździe będzie obowiązkowa!), Everdrive N8 Pro, padów do NES'a, bo chcę być na przyszłą edycje gotowy w 200% !
Dziat,
Daf,
Machbed,
Mati,
MWK,
Rocket ,
Zelas - Dinozaury nie wyginęły.

Dinozaury wciąż mają się dobrze.

Zawsze będę odnosił się do tego pierwszego dla mnie Fami#2 i spotkać się z Wami na każdym kolejnym zlocie to dla mnie mega sprawa! Dziat - ogromny szacunek za to, że pomimo sytuacji znalazłeś tyle sił i czasu, by tak wszystko pięknie urządzić. Daf - Ty kurwa wariacie - ja też nie lubię renówek, ale żeby aż tak?

Machbed - Brachu liczę, że wszystko Ci się poukłada ze zdrowiem i następnym razem więcej się pośmiejemy! Mati Braciszku - jak mnie łupałeś w te żółwie, tak łupiesz, ale i tak Cię kocham!

Znalazłem nam dzisiaj wygodne materace na kolejne zloty i na #13 śpimy po sąsiedzku jak w 2010! Uwielbiam tą naszą tradycje spacerów/wyjazdów podczas zlotu, w NjuVilydż mamy kebsiki pod ręką, coś pięknego.

Marek - dla mnie jak zawsze Maskotka Famicon. Wiecznie uśmiechnięty, z zajebistym stanowiskiem za którego użyczenie bardzo dziękujemy i zarokpoprawęczyliprzywiezieniewłasnychobiecujemy.

Rocket - tradycyjnie mnóstwo famigodzin spędzonych z Tobą, jak zawsze świetne rozmowy. Dziękuje Ci za pokazanie PC Engine Mini, przedstawienie nowości na FAMI rynku i truciznę, którą w jakiś sposób udało mi się spożyć i przeżyć.

Zelas - wygrałem kilka razy w FIFA z gościem, który w 2012 roku był v-ce mistrzem świata w tą grę. I to na grach pokazowych/turniejach. I wiesz co - mam takie kurwa zjebane wrażenie, że było to o wiele prostsze niż wygrać w cokolwiek z Tobą w retro!

Klasa!
Arek - tym razem spędziliśmy więcej czasu i była okazja się lepiej poznać i pogadać!
Chipjockey - dzięki za wspólne granie i rozmowy przy SNESiku Mini, zajebiście go zmodowałeś, odezwę się wkrótce, wrzucę Ci moją paczkę coverów.
Gargi - możesz zapytać moich chłopaków, powiedzą Ci, że mam trochę popierdolone w bani od retro96-2006 muzy, ale Ty to się już w ogóle nadajesz do Tworek!

Film z imprezy krąży już po ekwadorskiej grupie, bawiłem się zajebiście, Ekwadorsk i polatanie na nim dał mi kopa do siedzenia do 3:30 pomimo tej beczki chmielu którą w siebie wpompowałem. Czekamy na otwarcie bram raju i lecimy razem!
Krisuroku - mega mi się podobał turniej, przystąpiłem do niego z marszu zupełnie i naprawdę jest to spore wyzwanie (następnym razem zamykamy Zelasa w kiblu i lecimy po zwycięstwo haha!)
Linmar - nowy Kolego - wystarczyła jedna dłuższa rozmowa żeby Cię naprawdę polubić.

Nagle wśród tego całego gruzu, latających cegieł, zderzaków rozmawiam sobie z kimś w tak eleganckiej i kulturalnej atmosferze, że zapominam gdzie tak naprawdę jestem. Mam nadzieję, że za rok znów usiądziemy przy stole i posłucham Twoich opowieści, bo nadrobiłem forum i widzę, że mogę duuużo się od Ciebie dowiedzieć.
Mcin - fajnie się było w końcu zobaczyć live PG forumowiczu.
Pieseu - pozytywny z Ciebie Ziomuś, dzięki za wyprawę (niezapomnianą przez PozNinjaków

) do Lidla i na chińczyka, godziny rozmów, grania. Fajnie, że tak Młode roczniki też pałają miłością do 8 bitów. Jak widziałem Was oglądających demka na tym PC, to poczułem magię giełdy komputerowej w Poznaniu sprzed dwudziestu paru lat.
Preki - jesteś wystrzelony pozytywnie w kosmos, nie zmieniaj się, bądź sobą! Uwielbiam takich wariatów!
Roben - "Cześć. Roben, administrator" aka "Nie żal Ci klapka?".

Mistrz fristajla, członek Gucci Gang. Dzięki za zlot, przyjacielski talk, daj znać co z EN8, czy to cart, czy card.
Żuro, Kompot Po raz kolejny czapy z głów za turniej. Robicie to w najlepszy z możliwych sposobów, w pełni profesjonalnie. Fun z CBFL jest kosmiczny! Przepraszamy jedynie za naszą formę, która w tym roku była lekko mówiąc tragiczna, a już potknięcia w grach w których czuliśmy się dość dobrze (Track & Field, F1-Race, Warpman) będą nam się odbijać czkawką do lipca 2021. Żuro Miej proszę litość w Bukmacherce i nie daj nam kursu +20,00 za rok.

Zlot i nasz krótki udział ma to do siebie, że nie ze wszystkimi jest czas na dłuższe rozmowy czy pogranie, dlatego dziękuje całej reszcie która zrobiła ten wspaniały klimat, a z którą to resztą mam nadzieję za rok uda się spędzić trochę więcej czasu!

Mam nadzieję, że do #13 pojawią się także osoby które w tym roku nie przyjechały -
Małologiczny,
Senshu - Chłopaki tęskniłem!

Ze swojej strony dodam jeszcze, że wczoraj pewne zaproszenie na jubileuszowe, trzynaste wydanie zostało przyjęte i szykuje się gruuuby powrót do remizy po 11 latach!

Żelki w dłoń i czekamy!