Pietrek, bardzo mi się podoba, że w przyszłym roku zrobimy to na poważnie i (mam nadzieje, że nie jak w przypadku tegorocznej fotosesji do kalendarza) nic nam na przeszkodzie nie stanie. Musimy to koniecznie - tak jak
Paweł piszesz - wpisać do harmonogramu, najlepiej w okolicach zlotowego zdjęcia, bo wówczas będzie ku temu okazja i klimat.
Ja mam za mało włosów na głowie aby się wcielić w mojego patrona z bierzmowania, czyli św. Jana, poza tym jestem zbyt brzydki, natomiast chętnie zajmę pozycję św. Szymona. Czyli wchodzę w ten projekt!
Mcin,
Kapitanov, uważam, że za bardzo płyniecie, pomysł
Arka z joypadem od PS4 to doskonały pomysł. Niech nie leżą ostentacyjnie te nextgeny na stole jak wół, tylko niech to będzie taki smaczek, podobnie jak joypad do NESa zamiast noża w ręce św. Piotra ;-)
Samo to, żeby na stole zostawić TYLKO bardzo stare systemy, głównie pierwszej i drugiej generacji, typu A2600, Coleco, Ameproda jakiegoś (tylko skąd to wszystko wziąć?!), miałoby znaczenie symbolicznie w odniesieniu również do pisma, no bo oni tam wszyscy starotestamentowcy, a tu nagle JEB! Dżizus Famicoma stawia na stole jako ten nowy testament i wszyscy apostołowie w szoku!

Taka... propozycja.