Ja oddałem swój głos na Błędów i szczerze liczyłem, że on właśnie wygra. Jakoś ta miejscówka dla mnie ma taki klimacik niepowtarzalny, że chciałbym tam chociaż raz zawitać i będzie moim zdaniem najbardziej komfortowa ze wszystkiego bo można przeznaczyć osobne miejsca do grania, spania czy przesiadywania z piwkiem, do tego na zewnątrz budynku wygląda to kozacko moim zdaniem. Dodatkowo ta Biedronka w pobliżu (jeśli ja nic nie pomyliłem) jest dla mnie osobiście nawet ciekawsza niż ten Lidl w Pruszkowie. A dla mnie akurat osobiście olbrzymim plusem jest to, że mam tam tylko 160 km, więc o wiele bliżej niż do samej Wawki. Jak ktoś coś to lecę przez Ożarów na Radom i potem prosto na Błędów, jeśli ktoś się chce ze mną zabrać po drodze zapraszam serdecznie, ew jeśli ktoś mieszka "niżej" i chce może do mnie podjechać zostawić auto i pojechać ze mną, zawsze to oszczędność paliwa. Z resztą, jak na razie nie ma co gdybać, tylko trzeba wynająć salę, a dopiero jak wszyscy się rozłożymy na miejscu to się okaże jak ta miejscówka będzie nam pasować (a nóż wrócimy do niej i za rok?).